Trucks

Volvo Trucks PF 2022

| 3 minúty čítania
Prinášame Vám koncoročné prianie od Leonarda Točeka, generálneho riaditeľa Volvo Trucks Slovensko.
Volvo Trucks PF 2022

Milí zákazníci, obchodní partneri a zamestnanci,
 

chcel by som sa Vám všetkým na záver roka poďakovať za Vašu prejavenú dôveru. Máme za sebou nie celkom jednoduchý rok – obmedzenia spojené s pandémiou nám veľa vecí narušili, napríklad nedostatok náhradných dielov, či oneskorenia dodávok nových vozidiel. Som však veľmi rád, že sa nám podarilo udržať všetky servisy po celý rok otvorené a to vďaka tímovej spolupráci našich zamestnancov. Poďakovanie patrí aj všetkým vodičom za ich prácu a každodenné nasadenie. Myslím, že vďaka vzájomnému pochopeniu a ústretovosti sme všetko dôstojne zvládli. 

Veľmi ma teší veľký dopyt po nových vozidlách a pozitívna spätná väzba, ktorú od Vás, našich zákazníkov a taktiež vodičov dostávame. Obmedzenia vo výrobe nám však nedovolili vyjsť v ústrety všetkým Vašim dopytom a požiadavkám.  

Aj do budúceho roku Vám želám, aby ste nás toľko potrebovali, ako doteraz, aby ste mali stále veľa práce a aby sme boli my, značka Volvo Trucks, prvá voľba pri Vašom rozhodovaní. Najviac nám chýbalo vidieť Vás všetkých pokope, ale dúfam, že situácia v budúcom roku nám dovolí stretávať sa oveľa viac.

Ďalším našim ambicióznym cieľom je znižovanie emisií CO2 a jedným zo spôsobov je elektrifikácia dopravy. Tento rok sa nám podarilo zákazníkom predstaviť elektrické nákladné vozidlá a pevne verím, že aj Slovensko budeme môcť čoskoro predstaviť prvého majiteľa elektrického nákladného vozidla.

V spoločnosti Volvo Trucks si uvedomujeme, že ekologické problémy nemajú len jedno veľké riešenie, ale veľa malých. Preto na jeseň začneme vyrábať novú hnaciu líniu pod názvom „Fuel Face“, ktorá zníži spotrebu paliva až o 4 % pri zachovaní rovnakého komfortu jazdy. Podrobnosti Vám prinesieme v priebehu budúceho roka.

Zároveň by som veľmi rád poďakoval všetkým našim zamestnancom, lebo bez nich by sme neboli takí úspešní, akí sme a bez nich by Volvo neznamenalo tak veľa, ako dnes znamená. Ďakujem celému tímu Volvo Trucks!

Všetkým prajem príjemné prežitie Silvestra a v novom roku 2022 hlavne veľa zdravia. Pevne verím, že spolu dokážeme čeliť všetkým výzvam a budeme sa tešiť z našej vzájomnej spolupráce.


Leonard Toček
Generálny riaditeľ
Volvo Trucks Slovensko