Trucks

Volvo Trucks
2023-12-22
Ľudia spoločnosti Volvo
Author
Volvo Trucks

Milí naši zákazníci a obchodní partneri,

blíži sa koniec roka 2023, ktorý nám so sebou priniesol nové zážitky, obohatil nás o nové skúsenosti a okrem iného nám ponúkol priestor riešiť aj menej príjemné veci. V mene celého kolektívu Volvo Trucks sa Vám chcem úprimne poďakovať za Vašu dôveru, ktorú ste našej značke prejavovali počas celého roka.

Náš najpredávanejší model Volvo FH oslavuje tento rok 30 rokov inovácií a je úžasné, akej popularite sa teší aj dnes. Aj niekoľko medzinárodných testov preukázalo, že patrí medzi najúspornejšie ťažké nákladné vozidlá na trhu, a za posledné dva roky sa Volvo FH stalo najpredávanejším na Slovensku. Nedávno jeho elektrická verzia Volvo FH Electric získala ocenenie „International Truck of the Year 2024“.

Spoločne s Vami sa nám podarilo napredovať aj v oblasti elektromobility. Na Slovensku sme postavili predvádzacie vozidlo Volvo FM Electric a viacerým prepravcom ponúkli možnosť otestovať ho v reálnej prevádzke. Ohlasy sú veľmi dobré a je zrejmé, že záujem o zelenú logistiku rastie. Teší nás, že na území Slovenska už máme v prevádzke tri elektrické nákladné vozidlá Volvo a ďalšie sú na ceste.

Zjednodušenie a skvalitnenie Vášho podnikania je pre nás prioritou. V roku 2023 sme predstavili viacero noviniek pre efektívnejšiu a bezpečnejšiu prevádzku. Inovované Volvo FL a Volvo FE sú teraz vybavené najmodernejšími technológiami, ktoré vám uľahčia prácu a pomôžu znížiť náklady. Všetky naše modelové rady získali nové bezpečnostné prvky, ktoré spĺňajú či dokonca prekračujú európske štandardy. A to nie je všetko. Už čoskoro vám predstavíme ďalšie novinky.

V neposlednom rade sa chcem poďakovať aj mojim kolegom, ktorí sú srdcom našej spoločnosti.
Vďaka ich profesionalite, ochote učiť sa nové veci a napĺňať každodenné výzvy sme pripravení ponúknuť Vám plnohodnotné partnerstvo založené na vzájomnej spolupráci a dôvere. A ak sa objavia problémy, snažíme sa o nich diskutovať a prinášať riešenia na ich preklenutie. 

Tešíme sa na Vás aj v roku 2024!

Sme veľmi radi, že ste súčasťou našej veľkej rodiny Volvo Trucks. Vianoce a Nový rok prežite v zdraví a pohode so svojimi blízkymi.