Trucks

Značka Volvo Trucks opäť získala prestížne ocenenie Business Superbrands

Komisia expertov Brand Council, programu Slovak Superbrands udelila značke Volvo Trucks cenu Slovak Business Superbrands Award 2018, ktorú obhájila už štvrtý rok po sebe.
Certifikat Superbrands 2018_Volvo Trucks

Značka sa tak zaradila do elitnej skupiny, ktorá predstavuje vzor úspešného rozvoja a neustáleho zvyšovania hodnôt. Ocenenie Superbrands je potvrdením kvality a utvrdením pre zákazníkov pri ich každodenných rozhodnutiach.

O udelení Superbrands Award rozhoduje odborná porota Brand Council na základe informácií poskytnutých renomovanou spoločnosťou BISNODE. Členmi Brand Council sú najuznávanejší odborníci z oblasti biznisu, komunikácie, marketingu a médií a tí hodnotia značkou podľa vopred definovaných kritérií, akými sú známosť, budovanie značky, inovácie či prestíž.

"Ocenenie Superbrands sme získali viackrát po sebe a to je znakom, že zákazníci nás vnímajú ako stabilného obchodného partnera a naše produkty hodnotia ako pokrokové a špičkové. Minulý rok sme oslávili 20-ročné pôsobenie na Slovensku a sme nemierne radi, že máme veľa zákazníkov, ktorí s nami rástli počas celého tohto obdobia. Rovnako je pre náš tím ľudí zaväzujúce v tomto smere neustále pokračovať a byť k našim zákazníkom ešte bližšie," povedal Ing. Leonard Toček, generálny riaditeľ Volvo Group Slovakia.