Trucks

"Značná časť môjho profesionálneho života v skupine Volvo je spojená s prácou práve v regióne strednej a východnej Európy, takže je pre mňa veľmi emotívne opustiť túto časť Európy, ktorá bola mojím domovom posledných 15 rokov. Veľmi veľa to pre mňa znamená. Lúčim sa s ľuďmi, ktorých som dlho poznal, a to ako zákazníkmi, tak aj kolegami, ktorí mi boli veľmi blízki. Cítim veľkú česť a vďaku, že som mal šancu pracovať a spolupracovať so všetkými týmito skvelými ľuďmi. Spoločne sme v priebehu týchto rokov prešli dosť veľký kus cesty, zdieľali sme mnoho úspechov, budovali sme silnú sieť predajných a popredajných služieb a zažili sme veľa nezabudnuteľných momentov.

Obidve  naše značky, Volvo Trucks a Renault Trucks, majú v súčasnosti silnú pozíciu v rôznych krajinách. Podnikanie sa tiež rozrástlo na obdivuhodnú úroveň a dnes sme väčší ako niektoré "tradične veľké" trhy v Európe - trhy, ktoré sme vždy obdivovali a snívali o tom, že sa im aspoň priblížime. Sieť našich Truck Centier sa rozrástla na 63, ale tu ešte nekončíme ... vytvorili sme plán ďalšieho rastu a pokračujeme v rozširovaní kapacít a otváraní nových servisných centier vo všetkých našich krajinách. Cieľom je, aby sme zabezpečili maximálnu dostupnosť a podporu pre našich zákazníkov - bez ohľadu na to, kde sa nachádzajú.

V priebehu rokov som zaznamenal neustály nárast profesionality dopravcov v strednej a východnej Európe a dnes sú v mnohých aspektoch ešte modernejší a sofistikovanejší ako mnohí kolegovia v západnej Európe – niečo, na čo sme veľmi hrdí a pozeráme na to s obdivom.

Osobný kontakt so zákazníkmi bol pre mňa vždy dôležitý a jazykové bariéry sa dali prekonať. Spolu s mojimi kolegami sme sa vždy snažili počúvať priania a potreby zákazníkov a som presvedčený, že sme schopní reagovať na ich požiadavky, priniesť im inovácie a nájsť kompromisy, ktoré sú spravodlivé a vyvážené. A odvážim sa povedať, že sme to dokázali v 99% všetkých prípadov... Našou ambíciou bolo vždy zabezpečiť, aby naši zákazníci boli úspešní ... až potom môžeme byť úspešní aj my.

Počas môjho pôsobenia v regióne strednej a východnej Európe som mal príležitosť stretnúť sa s mnohými skvelými a inšpirujúcimi zákazníkmi, zo všetkých našich krajín a aktívnych v mnohých segmentoch - ľuďmi, od ktorých som sa veľa naučil a už teraz viem, že mi v budúcnosti budú chýbať.

Napriek tomu je teraz správny moment pre zmenu a nový čerstvý vietor v našich krajinách, aby sme urobili ďalší krok v pokračovaní úspešného rozvoja oboch značiek v regióne strednej a východnej Európe. Odovzdám kormidlo môjmu nástupcovi a želám všetkým kolegom a zákazníkom veľa šťastia a úspechov ... a ďakujem za spoluprácu počas celého môjho pôsobenia, " povedal Robert Grozdanovski.

Pre ďalšie informácie kontaktujte, prosím:
Andrea Ondrejíková
Marketing and PR, Volvo Trucks
Email: andrea.ondrejikova@volvo.com
Telefón: 02 / 32 66 24 24
 

PDF

 

Spoločnosť Volvo Trucks poskytuje kompletné prepravné riešenia pre profesionálnych a náročných partnerov, pričom prináša kompletnú ponuku stredných a ťažkých nákladných vozidiel. Podporu zákazníkom zabezpečuje celosvetová sieť, ktorú tvorí 2 100 predajcov a dielní vo viac ako 130 krajinách. Nákladné vozidlá Volvo sa montujú v 16 krajinách po celom svete. V roku 2017 bolo na celom svete dodaných viac ako 112 000 nákladných vozidiel Volvo. Spoločnosť Volvo Trucks je súčasťou spoločnosti Volvo Group, jedného z popredných svetových výrobcov nákladných vozidiel, autobusov a konštrukčných zariadení, ako aj lodných a priemyselných motorov. Spoločnosť Volvo Group poskytuje finančné a servisné služby. Práca spoločnosti Volvo Trucks je založená na základných hodnotách – kvalite, bezpečnosti a starostlivosti o životné prostredie