Trucks

Vozidlo Swedish metal má nového majiteľa

Minulý týžden v piatok sa ukončila aukcia švédskeho vozidla Swedish metal. Posledná hodina aukcie bola vzrušujúca - objavilo sa mnoho ponúk a cena vozidla sa výrazne zvýšila. Záujemci boli nielen zo Švédska ale aj zo zahraničia. Napokon na poludnie sa aukcia uzavrela a posledná predložená ponuka prišla od švédskej špedičnej spoločnosti JH Entreprenad & Transport z Göteborgu. Bola to výborná skúsenosť a venovala sa jej veľká pozornosť v tlači aj na sociálnych médiách.
Vozidlo Swedish metal má nového majiteľa

Posledný víkend sa vo švédskom Göteborgu konala Truckshow a vozidlo Volvo FH16 Swedish metal si prevzal nový šťastný majiteľ.

Spoločnosť JH Entreprenad & Transport kúpila vozidlo za 1 526 500 SEK. To znamená, že po odpočítaní DPH bude 20% zo sumy vložených do projektu bezpečnosti detí na cestách pod názom Stop. Look. Wave. (Zastav. Rozhliadni sa. Zamávaj.). Spoločnosť Volvo Trucks sa zaväzuje, že sumu 245 000 SEK investuje na zaškolenie inštruktorov v oblasti bezpečnosti, ktorí budú navštevovať školy vo Švédsku a poskytnú deťom kvalitné školenie vrátane podporných propagačných materiálov.