Trucks

Závody spoločnosti Volvo Trucks postupne obnovujú svoju prevádzku

Závody spoločnosti Volvo Trucks vo Švédsku a Belgicku, ktoré boli z veľkej časti odstavené od polovice marca, teraz postupne obnovujú svoju prevádzku. Reštart sa uskutoční pomaly a bezpečne, vždy s ohľadom na nový, odlišný spôsob práce. Ten bude brať do úvahy dodržiavanie odstupov a ďalšie opatrenia pre bezpečnú prevádzku.
Závody obnovujú prevádzku
Závody spoločnosti Volvo Trucks vo Švédsku a Belgicku postupne obnovujú svoju prevádzku.

Dezinfekcia strojov, pracovného prostredia a náradia; nosenie ochranných rúšok, rukavíc, štítov a overalov; dodržiavanie bezpečnej vzdialenosti; organizovanie pohybu vo všetkých spoločenských priestoroch a obmedzenie počtu ľudí v prevádzkach v danom čase bude samozrejmosťou. Zavedené opatrenia kladú dôraz na ochranu zdravia a maximálnu bezpečnosť všetkých zamestnancov.

Aj napriek dočasnému prerušeniu výroby ponechala značka Volvo Trucks takmer všetky servisné dielne otvorené. Svojim zákazníkom bez prerušenia ponúkala služby zamerané na opravu nákladných vozidiel a predaj náhradných dielov. Bolo dôležité udržiavať plynulé zabezpečovanie životne dôležitých služieb pre celú spoločnosť, a to najmä prepravu potravín, liekov a iných dôležitých komodít.

Obnovenie výroby bude postupné a v súlade s požiadavkami zákazníkov. Dôležitá bude aj schopnosť dodávateľov zásobovať výrobu potrebnými komponentmi.

Ak chcete získať ďalšie informácie, kontaktujte:

Andrea Ondrejíková
Marketing & PR Coordinator, Volvo Group Slovakia, s.r.o.
Mobil: +421 903 220 585
E-mail: andrea.ondrejikova@volvo.com
 

Spoločnosť Volvo Trucks poskytuje kompletné prepravné riešenia pre profesionálnych a náročných partnerov, pričom prináša kompletnú ponuku stredných a ťažkých nákladných vozidiel. Podporu zákazníkom zabezpečuje celosvetová sieť, ktorú tvorí 2 200 predajcov a servisných dielní v 130 krajinách. Nákladné vozidlá Volvo sa montujú v 12 krajinách po celom svete. V roku 2023 bolo na celom svete dodaných približne 145,000 nákladných vozidiel Volvo. Spoločnosť Volvo Trucks je súčasťou skupiny Volvo Group, jedného z popredných svetových výrobcov nákladných vozidiel, autobusov a konštrukčných zariadení, ako aj lodných a priemyselných motorov. Spoločnosť Volvo Group poskytuje tiež finančné a servisné služby. Práca spoločnosti Volvo Trucks je založená na základných hodnotách – kvalita, bezpečnosť a starostlivosť o životné prostredie.