Volvo Trucks

SLOVENSKÁ REPUBLIKA

Otváracie hodiny počas vianočných sviatkov 2020/2021

Spoločnosť Volvo Group Slovakia bude mať otvorené všetky Truck Centrá aj počas vianočných a novoročných sviatkov, aby sme mohli zabezpečiť opravu a údržbu Vašich vozidiel a predaj ND. Prajeme Vám krásny predvianočný čas a veľa bezpečných kilometrov na cestách!

Marketing & PR Manager, Volvo Group Slovakia, s.r.o.
Tel: +421 2 3266 2424, Mobil: +421 903 220 585

Spoločnosť Volvo Trucks poskytuje kompletné prepravné riešenia pre profesionálnych a náročných partnerov, pričom prináša kompletnú ponuku stredných a ťažkých nákladných vozidiel. Podporu zákazníkom zabezpečuje celosvetová sieť, ktorú tvorí 2 100 predajcov a dielní vo viac ako 130 krajinách. Nákladné vozidlá Volvo sa montujú v 14 krajinách po celom svete. V roku 2019 bolo na celom svete dodaných viac ako 131 000 nákladných vozidiel Volvo. Spoločnosť Volvo Trucks je súčasťou skupiny Volvo Group, jedného z popredných svetových výrobcov nákladných vozidiel, autobusov a konštrukčných zariadení, ako aj lodných a priemyselných motorov. Spoločnosť Volvo Group poskytuje tiež finančné a servisné služby. Práca spoločnosti Volvo Trucks je založená na základných hodnotách – kvalite, bezpečnosti a starostlivosti o životné prostredie.