Majiteľom prvého Volvo FH novej generácie na Slovensku je spoločnosť TNN Group

Prvé Volvo FH novej generácie je už na Slovensku. Hrdým majiteľom je pán Tamás Kováč zo spoločnosti TNN Group, ktorý si ho včera slávnostne prevzal v priestoroch Truck Center Nové Zámky.
Majiteľom prvého Volvo FH novej generácie na Slovensku je spoločnosť TNN Group

Ťahač Volvo FH s výkonom 500 koní je vybavený najpokročilejšou verziou LED svetiel s adaptívnym diaľkovým vyžarovaním pre maximálnu viditeľnosť. Ústredným prvkom prístrojového panela je digitálny displej s podporou navigácie a Volvo Connect. Napravo má vodič bočný displej, kde sa okrem multimediálnych funkcií zobrazuje aj výstup z bočnej kamery umiestnenej na strane spolujazdca. Súčasťou výbavy je televízor, ktorý spríjemní dlhé večery.

Spýtali sme sa pán Tamása Kováča na jeho prvé dojmy spojené s prevzatím nového vozidla.

Vaša spoločnosť vznikla pred piatimi rokmi. Spomínate si na svoje začiatky?

Áno, presne si pamätám. Svoju firmu som založil v roku 2016 a začínal som s poradenstvom pre dopravné spoločnosti. Ale mojim snom vždy bola vlastná medzinárodná dopravná spoločnosť s vlastnými vozidlami. Po roku podnikania sa mi podarilo získať svoje prvé dve ťahače. Nebolo to ľahké. Vďačím tomu práve spoločnosti Volvo Trucks, ktorá ako jediná mi dôverovala a zabezpečila mi prvé vozidlá.

Aká bola Vaša vízia? Darí sa Vám ju napĺňať?

Vízia našej spoločnosti je poskytovať profesionálne služby našim zákazníkom a byť čestným obchodným partnerom.  Robíme všetko preto, aby sa nám ju podarilo napĺňať - usilujeme sa o to s celým naším kolektívom.

Dnes ste prevzali nové Volvo FH a stali ste sa tak prvou spoločnosťou na Slovensku, ktorá vlastní vozidlo novej generácie. Blahoželáme! Aké sú Vaše prvé dojmy?

Bol som plný očakávaní ohľadne nového vozidla. Moje prvé dojmy sú veľmi pozitívne. Nový dizajn je veľmi pekný a som si istý, že technologické vylepšenia zjednodušia prácu vodiča ako aj dispečera.

Na aký typ prepravy budete vozidlo využívat?

Všetky naše vozidlá využívame na medzinárodnú prepravu farmaceutických produktov s chladiarenskými návesmi.

Ak zvažujete kúpu nového nákladného vozidla, aké parametre sú pre vašu spoločnosť najdôležitejšie?

Najdôležitejším parametrom pre nás je pomer ceny a kvality. Samozrejme, vždy beriem do úvahy aj hospodárnosť vozidla. Pri výbere zatiaľ vždy zvíťazila značka Volvo.

Aké sú Vaše očakávania od spoločnosti Volvo Trucks pri napĺňaní Vašich cieľov a ako hodnotíte vzájomnú spoluprácu?

Kooperácia našej spoločnosti TNN Group s.r.o. s Volvo Trucks je veľmi dobrá a verím, že taká zostane aj naďalej. Volvo nám pomáha so svojím flexibilným postojom a kvalitnými službami pri plnení našich cieľov.

Doprajete svojim vozidlám originálny servis Volvo?

Samozrejme. Základom poskytovania spoľahlivých dopravných služieb je kvalitná údržba vozidiel.

Využívame servisné zmluvy Volvo Gold pre náš celý vozový park.

Máte už skúsenosti s financovaním vozidiel prostredníctvom Volvo Finančné Služby?

Áno, máme. Polovicu našich vozidiel financujeme prostredníctvom Volvo Finančných Služieb. Sme ich spokojným zákazníkom - snažia sa nájsť riešenie, ktoré je šité na mieru našej spoločnosti.

Spoločnosť TNN Group má vo svojom vozovom parku 14 nákladných vozidiel výhradnej značky Volvo Trucks.  Veríme, že aj nový prírastok ich bude výborne reprezentovať a najazdia s ním veľa bezpečných kilometrov. Celému kolektívu prajeme veľa úspechov a ďakujeme za prejavenú dôveru!