Trucks

Navrhnite si svoje nové nákladné vozidlo Volvo s aplikáciou Volvo Truck Builder

Predstavujeme Vám novú webovú a tiež mobilnú aplikáciu VOLVO TRUCK BUILDER, vďaka ktorej si môžete online postaviť nákladné vozidlo Volvo podľa svojich predstáv a potrieb.
Navrhnite si svoje nové nákladné vozidlo Volvo s aplikáciou Volvo Truck Builder



Rozhodovanie ohľadom vášho nového nákladného vozidla bude s aplikáciou Volvo Truck Builder oveľa jednoduchšie. Vozidlo si môžete sami navrhnúť a to výberom segmentu, modelu a svojim predstavám prispôsobiť farbu, výbavu interiéru a svetlomety. Aplikácia Volvo Truck Builder zahŕňa všetky modelové rady ťažkých nákladných vozidiel v najobľúbenejších farbách, rôzne konfigurácie podvozkov, výber vhodných kabín a plánované oblasti využitia vášho vozidla. Radi by ste si navrhli svoj interiér? Žiaden problém, v závislosti od modelu ponúka Volvo Truck Builder až tri úrovne vybavenia interiéru a rôzne možnosti čalúnenia. Ak sa vám podarilo zostaviť si ideálne vozidlo, jednoducho si ho stiahnite, pošlite e-mailom obchodnému zástupcovi a prediskutujte s ním svoje požiadavky.

Ak sa vám podarí skonštruovať perfektné nákladné vozidlo, prečo sa nedostať ešte ďalej? Stiahnite si našu aplikáciu pre rozšírenú realitu a vyskúšajte svoje nové nákladné vozidlo, akoby sa práve objavilo u vášho obchodného zástupcu. Poobzerajte sa dookola, otvorte dvere a nahliadnite dovnútra. Alebo ho zoberte von a uvidíte, ako by pôsobilo v skutočných podmienkach. Preskúmajte každú funkciu podrobne, aby ste získali predstavu o tom, ako bude vyzerať vaše úplne nové nákladné vozidlo Volvo.

Veríme, že budete s touto novinkou spokojní. Aplikáciu neustále vylepšujeme a postupne ju budeme rozširovať o ďalšie novinky.

 

Link do aplikácie Volvo Truck Builder

Ak chcete získať ďalšie informácie, kontaktujte:

Andrea Ondrejíková
Marketing & PR Coordinator, Volvo Group Slovakia, s.r.o.
Mobil: +421 903 220 585
E-mail: andrea.ondrejikova@volvo.com
 

Spoločnosť Volvo Trucks poskytuje kompletné prepravné riešenia pre profesionálnych a náročných partnerov, pričom prináša kompletnú ponuku stredných a ťažkých nákladných vozidiel. Podporu zákazníkom zabezpečuje celosvetová sieť, ktorú tvorí 2 200 predajcov a servisných dielní v 130 krajinách. Nákladné vozidlá Volvo sa montujú v 12 krajinách po celom svete. V roku 2023 bolo na celom svete dodaných približne 145,000 nákladných vozidiel Volvo. Spoločnosť Volvo Trucks je súčasťou skupiny Volvo Group, jedného z popredných svetových výrobcov nákladných vozidiel, autobusov a konštrukčných zariadení, ako aj lodných a priemyselných motorov. Spoločnosť Volvo Group poskytuje tiež finančné a servisné služby. Práca spoločnosti Volvo Trucks je založená na základných hodnotách – kvalita, bezpečnosť a starostlivosť o životné prostredie.