Trucks

Spoločnosť DSPT s.r.o. sa stala prvým majiteľom novej generácie Volvo FMX na Slovensku

Začiatok podnikania so sebou prináša mnoho otáznikov, napr. Uchytí sa novo vzniknutá spoločnosť na trhu? Bude napredovať v zmysle predsavzatí a cieľov? Ak sú však výsledky vynikajúce a portfólio spoločnosti sa rozširuje, je za tým obetavá práca a mnoho prebdených nocí. Takto si na svoje začiatky spomína aj pán Lukáš Turanský, ktorý v roku 2015 založil spoločnosť DSPT s.r.o.
Spoločnosť DSPT s.r.o. sa stala prvým majiteľom novej generácie Volvo FMX na Slovensku

 

„Spočiatku sme ponúkali nákladnú dopravu, zemné a výkopové práce. Ale s odstupom času sme dokúpili stroje a mechanizáciu, aby sme našim zákazníkom vedeli zabezpečiť kompletné zemné práce na kľúč. Myslím, že tento krok nás posunul vpred a otvoril nám nové možnosti,“ priblížil nám pán Lukáš Turanský, majiteľ a konateľ spoločnosti DSPT s.r.o.

V druhej polovici mája prevzali nové Volvo FMX 8x6 R s motorom E6DTC o výkone 460 koní, ktoré je vybavené nadstavbou VS MONT S1. Stali sa tak prvým majiteľom novej generácie tohto robustného modelu na Slovensku. A ako sa osvedčilo v praxi?


„Vozidlo je po celý čas v plnom nasadení a s odstupom času môžeme povedať, že jeho prevádzka je výborná a dúfam, že to takto aj zostane (😊). Spotreba paliva je lepšia a pokrok sme postrehli aj v prevádzke motora a prevodovky. Vlastníme vozidlá predošlej generácie a vieme ich medzi sebou porovnať. Vodiči si pochvaľujú vyšší komfort kabíny a interiér, ktorý je nadčasový,“ pokračuje pán Lukáš Turanský.

Volvo FMX vyťažujú hlavne na prepravu sypkých materiálov a asfaltu.

Ako partnera pre financovanie si vybrali Volvo Finančné Služby a tým ocenili komplexnú ponuku služieb pod jednou strechou.

Zaujímalo nás, aké najväčšie výzvy zdieľa spoločnosť DSPT s.r.o. vo svojom obore.

„Som veľmi rád, že sa nám darí a moja vďaka patrí aj nášmu skúsenému tímu. Do budúcna mám plány, ktoré by som rád zrealizoval. Chcem sa venovať aj developerskej činnosti,“
ukončil s úsmevom náš rozhovor pán Lukáš Turanský.

 

 

Ďakujeme veľmi pekne za rozhovor a celému kolektívu spoločnosti DSPT s.r.o. prajeme, aby sa ich plány naplnili. Vodičom na cestách želáme veľa bezpečných kilometrov a vážime si prejavenú dôveru! 

 

Ak chcete získať ďalšie informácie, kontaktujte:

Andrea Ondrejíková
Marketing & PR Coordinator, Volvo Group Slovakia, s.r.o.
Mobil: +421 903 220 585
E-mail: andrea.ondrejikova@volvo.com
 

Spoločnosť Volvo Trucks poskytuje kompletné prepravné riešenia pre profesionálnych a náročných partnerov, pričom prináša kompletnú ponuku stredných a ťažkých nákladných vozidiel. Podporu zákazníkom zabezpečuje celosvetová sieť, ktorú tvorí 2 200 predajcov a servisných dielní v 130 krajinách. Nákladné vozidlá Volvo sa montujú v 12 krajinách po celom svete. V roku 2023 bolo na celom svete dodaných približne 145,000 nákladných vozidiel Volvo. Spoločnosť Volvo Trucks je súčasťou skupiny Volvo Group, jedného z popredných svetových výrobcov nákladných vozidiel, autobusov a konštrukčných zariadení, ako aj lodných a priemyselných motorov. Spoločnosť Volvo Group poskytuje tiež finančné a servisné služby. Práca spoločnosti Volvo Trucks je založená na základných hodnotách – kvalita, bezpečnosť a starostlivosť o životné prostredie.