Spoločnosť DSPT s.r.o. sa stala prvým majiteľom novej generácie Volvo FMX na Slovensku

Začiatok podnikania so sebou prináša mnoho otáznikov, napr. Uchytí sa novo vzniknutá spoločnosť na trhu? Bude napredovať v zmysle predsavzatí a cieľov? Ak sú však výsledky vynikajúce a portfólio spoločnosti sa rozširuje, je za tým obetavá práca a mnoho prebdených nocí. Takto si na svoje začiatky spomína aj pán Lukáš Turanský, ktorý v roku 2015 založil spoločnosť DSPT s.r.o.

„Spočiatku sme ponúkali nákladnú dopravu, zemné a výkopové práce. Ale s odstupom času sme dokúpili stroje a mechanizáciu, aby sme našim zákazníkom vedeli zabezpečiť kompletné zemné práce na kľúč. Myslím, že tento krok nás posunul vpred a otvoril nám nové možnosti,“ priblížil nám pán Lukáš Turanský, majiteľ a konateľ spoločnosti DSPT s.r.o.

V druhej polovici mája prevzali nové Volvo FMX 8x6 R s motorom E6DTC o výkone 460 koní, ktoré je vybavené nadstavbou VS MONT S1. Stali sa tak prvým majiteľom novej generácie tohto robustného modelu na Slovensku. A ako sa osvedčilo v praxi?

„Vozidlo je po celý čas v plnom nasadení a s odstupom času môžeme povedať, že jeho prevádzka je výborná a dúfam, že to takto aj zostane (😊). Spotreba paliva je lepšia a pokrok sme postrehli aj v prevádzke motora a prevodovky. Vlastníme vozidlá predošlej generácie a vieme ich medzi sebou porovnať. Vodiči si pochvaľujú vyšší komfort kabíny a interiér, ktorý je nadčasový,“ pokračuje pán Lukáš Turanský.

Volvo FMX vyťažujú hlavne na prepravu sypkých materiálov a asfaltu.

Ako partnera pre financovanie si vybrali Volvo Finančné Služby a tým ocenili komplexnú ponuku služieb pod jednou strechou.

Zaujímalo nás, aké najväčšie výzvy zdieľa spoločnosť DSPT s.r.o. vo svojom obore.

„Som veľmi rád, že sa nám darí a moja vďaka patrí aj nášmu skúsenému tímu. Do budúcna mám plány, ktoré by som rád zrealizoval. Chcem sa venovať aj developerskej činnosti,“
ukončil s úsmevom náš rozhovor pán Lukáš Turanský.

Ďakujeme veľmi pekne za rozhovor a celému kolektívu spoločnosti DSPT s.r.o. prajeme, aby sa ich plány naplnili. Vodičom na cestách želáme veľa bezpečných kilometrov a vážime si prejavenú dôveru!