Trucks

Spoločnosť Euroline Group Slovakia napreduje vďaka kvalite svojich služieb

Podnikanie v nákladnej doprave si vyžaduje vysoké pracovné nasadenie a voľné víkendy či sviatky nie sú vždy samozrejmosťou. Ale pokiaľ máte po svojom boku milovanú osobu, na ktorú sa môžete spoľahnúť, všetko je hneď jednoduchšie. A takto sa začal písať aj príbeh spoločnosti Euroline Group Slovakia s.r.o., ktorú v roku 2008 založil pán Dušan Bubla spolu so svojou manželkou Luciou Jankovičovou.
Spoločnosť Euroline Group Slovakia napreduje vďaka kvalite svojich služieb

Už od samého začiatku sa špecializovali na anglickú destináciu formou export-import. A keďže mal pán Bubla ako vodič nákladného vozidla k tejto práci veľmi blízko, ich napredovanie nedalo na seba dlho čakať. „Vďaka nášmu spoločnému úsiliu sa nám pomerne za krátky čas podarilo vytvoriť si pevný základ v oblasti ponúkaných dopravných služieb a obaja sme obzvlášť hrdí na vynikajúcu spoluprácu s našími zákazníkmi, ktorá pretrváva až dodnes,“ prezradil nám Dušan Bubla.


Veľmi sympatické je, že od založenia spoločnosti nakupujú výhradne nákladné vozidlá Volvo. V súčasnosti majú vo vozovom parku 18 kamiónov Volvo, ktoré mesačne najazdia približne 15 000 kilometrov každé. A čím si ich táto značka získala? „Už od začiatku sme vsadili na kvalitu vozidiel a poskytovaných služieb. Keď sa rozhodujeme pre kúpu nového vozidla, dôležitá je hlavne cena v kombinácii s parametrami ako sú výkon, priestrannosť kabíny a komfort. A značka Volvo to všetko spĺňa,“ zhodnotila pani Lucia Jankovičová.

V prvej polovici júla si majitelia spoločnosti v priestoroch Truck Center Topoľčany prevzali nové Volvo FH s výkonom 500 koní a motorom D13TC – to najlepšie pre diaľkovú dopravu, čo dnes Volvo Trucks ponúka – a získalo si ich viacerými prvkami. „Našich vodičov najviac zaujalo kvalitné vyhotovenie digitálneho displeja, ktorý zobrazuje veľa užitočných informácií v jednom okne bez potreby preklikávania. Výborným doplnkom je aj kamera mŕtveho uhla v spätnom zrkadle spolujazdca a priestorové osvetlenie LED svetlometov. Vodič je nadšený a my sme radi, že vďaka týmto prvkom bude pre neho jazda pohodlnejšia a bezpečnejšia“,  povedal pán Dušan Bubla.

Určite budete súhlasiť, že vozidlá spoločnosti Euroline Group Slovakia s.r.o.  s chrómovými doplnkami a v krásnej svetlomodrej farbe pôsobia veľmi elegantne a imidžovo. „Upravené vozidlá sú nielen pýchou pre nás a našich vodičov, ale je to aj odkaz pre našich obchodných partnerov, že sa snažíme byť lepšími vo všetkých oblastiach. Chceme ponúknuť komfort, a spríjemniť tak pracovné podmienky zamestnancom  a spoločne vytvárať kvalitné služby v našej oblasti. Od založenia vystupujeme pod prezývkou Dudko&Lucia a týmto logom je označené každé naše vozidlo. Je to synonymum pre jednotu partnerstva, porozumenia a dôkaz toho, že v doprave sú ženy na rovnakej úrovni ako muži :-),“ takto príjemne a s úsmevom náš rozhovor ukončila Lucia Jankovičová.

A aké sú v súčasnosti pre spoločnosť Euroline Group Slovakia s.r.o.  tie najväčšie výzvy v podnikaní? Zotrvať na dopravnom trhu čo najdlhšie bez poklesu kvality vykonávaných služieb.


Celému kolektívu spoločnosti Euroline Group Slovakia prajeme veľa úspechov v napredovaní, vodičom želáme veľa bezpečnosti a pohodlia za volantom a ďakujeme za prejavenú dôveru!

Ak chcete získať ďalšie informácie, kontaktujte:

Andrea Ondrejíková
Marketing & PR Coordinator, Volvo Group Slovakia, s.r.o.
Mobil: +421 903 220 585
E-mail: andrea.ondrejikova@volvo.com
 

Spoločnosť Volvo Trucks poskytuje kompletné prepravné riešenia pre profesionálnych a náročných partnerov, pričom prináša kompletnú ponuku stredných a ťažkých nákladných vozidiel. Podporu zákazníkom zabezpečuje celosvetová sieť, ktorú tvorí 2 200 predajcov a servisných dielní v 130 krajinách. Nákladné vozidlá Volvo sa montujú v 12 krajinách po celom svete. V roku 2023 bolo na celom svete dodaných približne 145,000 nákladných vozidiel Volvo. Spoločnosť Volvo Trucks je súčasťou skupiny Volvo Group, jedného z popredných svetových výrobcov nákladných vozidiel, autobusov a konštrukčných zariadení, ako aj lodných a priemyselných motorov. Spoločnosť Volvo Group poskytuje tiež finančné a servisné služby. Práca spoločnosti Volvo Trucks je založená na základných hodnotách – kvalita, bezpečnosť a starostlivosť o životné prostredie.