Trucks

Spoločnosť Volvo Group Slovakia získala ocenenie AAA aj za rok 2020

Radi by sme sa s Vami podelili o informáciu, že spoločnosť Volvo Group Slovakia, s.r.o. opäť získala Ocenenie AAA, aj za rok 2020. Certifikát potvrdzuje, že sme spoľahlivým, dôveryhodným a minimálne rizikovým partnerom na podnikanie.
Spoločnosť Volvo Group Slovakia získala ocenenie AAA aj za rok 2020

Ide o prestížny nezávislý rating firiem s históriou siahajúcou až do roku 1908. Ocenenie môžu získať len spoločnosti hospodáriace so ziskom. Certifikát potvrdzuje, že jeho držiteľ prínosne nakladá so svojimi vstupmi a efektívne ich mení na kvalitné produkty a služby. Prísne kritériá ratingu zaručujú exkluzivitu spoločností, ktoré môžu ocenenie získať a potvrdiť tak svoju silnú pozíciu na trhu.

Vydáva sa v troch stupňoch: A, AA a AAA. Najvyššie hodnotenie AAA môže získať len 0,09 % najkvalitnejších spoločností na Slovensku.

“Sme veľmi radi, že najvyššie hodnotenie AAA sa nám podarilo obhájiť aj za rok 2020. Našou snahou bolo aj v tomto náročnom období byť pre našich zákazníkov oporou a poskytovať im prvotriedne služby. Veľké poďakovanie patrí našim zákazníkom, ktorí jazdili s nákladnými vozidlami našej značky a spoliehali sa na servisné služby. Tímy kvalifikovaných pracovníkov vo všetkých Truck Centrách sa zomkli a vynaložili všetko úsilie s cieľom udržiavať nákladné vozidla na cestách. Aj dnes sme pripravení ponúknuť našim zákazníkom tie najmodernejšie riešenia a viesť s nimi otvorený dialóg založený na dôvere “, 
povedal Leonard Toček, generálny riaditeľ spoločnosti Volvo Group Slovakia.

 

Link: Zverejnené certifikované spoločnosti v denníku Hospodárske noviny
Zdroj: Hospodárske noviny, utorok 13.júla 2021.

Ak chcete získať ďalšie informácie, kontaktujte:

Andrea Ondrejíková
Marketing & PR Coordinator, Volvo Group Slovakia, s.r.o.
Mobil: +421 903 220 585
E-mail: andrea.ondrejikova@volvo.com
 

Spoločnosť Volvo Trucks poskytuje kompletné prepravné riešenia pre profesionálnych a náročných partnerov, pričom prináša kompletnú ponuku stredných a ťažkých nákladných vozidiel. Podporu zákazníkom zabezpečuje celosvetová sieť, ktorú tvorí 2 200 predajcov a servisných dielní v 130 krajinách. Nákladné vozidlá Volvo sa montujú v 12 krajinách po celom svete. V roku 2023 bolo na celom svete dodaných približne 145,000 nákladných vozidiel Volvo. Spoločnosť Volvo Trucks je súčasťou skupiny Volvo Group, jedného z popredných svetových výrobcov nákladných vozidiel, autobusov a konštrukčných zariadení, ako aj lodných a priemyselných motorov. Spoločnosť Volvo Group poskytuje tiež finančné a servisné služby. Práca spoločnosti Volvo Trucks je založená na základných hodnotách – kvalita, bezpečnosť a starostlivosť o životné prostredie.