Trucks

Najnovšia generácia Volvo FH už aj vo vozovom parku spoločnosti TRIO TRANS

Spoločnosť TRIO TRANS s.r.o. pôsobí na Slovensku už 15 rokov a predmetom jej činnosti sú logistické služby, expresná preprava tovaru, vnútroštátna a medzinárodná preprava. Vozový park tvorí 17 nákladných vozidiel, takmer všetky značky Volvo Trucks, ktoré mesačne najazdia v priemere 16 000 km a takmer 90% všetkých prepráv sa realizuje na trase Slovensko - Veľká Británia - Slovensko. Plachtové súpravy prepravujú tovar pre automobilový a potravinársky priemysel.
Najnovšia generácia Volvo FH už aj vo vozovom parku spoločnosti TRIO TRANS

 

V polovici mája si Marián Szulcsányi, jeden z majiteľov a konateľov spoločnosti TRIO TRANS s.r.o., prevzal Volvo FH novej generácie. „V tomto období sme plánovali rozširovať vozový park a som veľmi rád, že vďaka Aurelovi Kuruczovi, obchodnému zástupcovi Volvo Trucks patríme medzi prvých zákazníkov na Slovensku, ktorí si prevzali vozidlo najnovšej generácie.“

Pohyb vozového parku sleduje spoločnosť prostredníctvom systému Dynafleet a na mesačnej báze vyhodnocuje techniku jazdy vodičov. Dokonca majú aj vlastnú súťaž a každý mesiac je odmenený ten najlepší vodič. Školenie dodá vodičom sebaistotu za volantom, čím je prevádzka vozidiel šetrnejšia a celkové výsledky efektívnejšie. 

Keďže vozidlá sú neustále na cestách, maximálna prevádzkyschopnosť je pre nich kľúčová. Všetky vozidlá sú kryté servisnou zmluvou Volvo Gold, čo dáva majiteľom pocit istoty v prípade, ak by sa v zahraničí prihodilo niečo neočakávané. „Rád by som touto cestou poďakoval tímu nášho domovského servisu v Nových Zámkoch. Spolupráca je výborná a ich profesionálnu prácu si veľmi vážime. Voči našim zákazníkom je to ako mať tromf v ruke, lebo aj oni chcú mať istotu rýchleho a spoľahlivého dodania tovaru,“ povedal Marián Szulcsányi.

Spoločnosť na posledné vozidlo využila ponuku financovania prostredníctvom Volvo Finančné Služby. V tejto oblasti ešte nemajú skúsenosti. „Odozvy od dopravcov sú pozitívne, tak aj my vyskúšame mať všetko pod jednou strechou,“ prezradil nám majiteľ.

Značka Volvo Trucks je s dopravnou spoločnosťou spätá už od jej vzniku. Vzájomná spolupráca a neustály vývoj vozidiel a služieb napomáhali spoločnosti rásť a vybudovať si silné zázemie.  No nadšenie prišlo už skôr. „Od detstva som bol fanúšikom nákladných vozidiel a všetko som si tak nastavil – životný štýl aj štúdium. Bol som obklopený rodinou a priateľmi, ktorí mi pomohli splniť si sen – stať sa kamionistom – a neskôr si založiť dopravnú spoločnosť. Veľké poďakovanie patrí mojim spolumajiteľkám Ildiko Pollákovej a Angelike Illésovej, všetkým zamestnancom a mojej rodine, ktorí sú mi veľkou oporou. Práve som si uvedomil, že s niektorými spolupracujem už viac ako 22 rokov. Občas mi to príde ako sen, aký skvelý tím ľudí ma obklopuje“, zaspomínal si Marián Szulcsányi na svoje začiatky.  

Spoločnosť TRIO TRANS si svojím prístupom a spoľahlivosťou získala mnoho verných zákazníkov a obchodných partnerov a rovnako sa im podarilo vybudovať si svoj vlastný areál.  

A aká je ich perspektíva do budúcna? „Neustále držať spolu ako jeden tím, byť zdraví a mať úsmev na tvári. Takto prekonáme aj tie väčšie prekážky oveľa jednoduchšie!“

 

Celému kolektívu spoločnosti TRIO TRANS s.r.o. prajeme veľa úspechov, vodičom veľa bezpečných kilometrov a ďakujeme za prejavenú dôveru!

 

Údaje o vozidle Volvo FH 4x2 T

Motor D13K s výkonom 460 koní a technológiou Turbo Compound
Kabína Globetrotter
Bezpečnostné systémy: Adaptívne LED svetlomety, Rohová kamera, Podpora jazdy v jazdnom pruhu, Podpora pri zmene jazdného pruhu, Varovanie pred kolíziou a núdzová brzda,  Podpora výstrahy vodiča, Softvér na úsporu paliva, Dynamické riadenie Volvo (VDS) Spätná kamera

Ak chcete získať ďalšie informácie, kontaktujte:

Andrea Ondrejíková
Marketing & PR Coordinator, Volvo Group Slovakia, s.r.o.
Mobil: +421 903 220 585
E-mail: andrea.ondrejikova@volvo.com
 

Spoločnosť Volvo Trucks poskytuje kompletné prepravné riešenia pre profesionálnych a náročných partnerov, pričom prináša kompletnú ponuku stredných a ťažkých nákladných vozidiel. Podporu zákazníkom zabezpečuje celosvetová sieť, ktorú tvorí 2 200 predajcov a servisných dielní v 130 krajinách. Nákladné vozidlá Volvo sa montujú v 12 krajinách po celom svete. V roku 2023 bolo na celom svete dodaných približne 145,000 nákladných vozidiel Volvo. Spoločnosť Volvo Trucks je súčasťou skupiny Volvo Group, jedného z popredných svetových výrobcov nákladných vozidiel, autobusov a konštrukčných zariadení, ako aj lodných a priemyselných motorov. Spoločnosť Volvo Group poskytuje tiež finančné a servisné služby. Práca spoločnosti Volvo Trucks je založená na základných hodnotách – kvalita, bezpečnosť a starostlivosť o životné prostredie.