Trucks

VISTA 2022

Koncom januára odštartuje VISTA 2022. VISTA (Volvo International Service Training Award) je medzinárodná súťaž otvorená všetkým profesionálom na trhu služieb v rámci globálnej servisnej siete Volvo Trucks a Volvo Buses. V súčasnosti sa jedná o najväčšiu svetovú súťaž pre pracovníkov na trhu služieb.
Vista 2022

Cieľom súťaže je pomôcť zamestnancom rozvíjať a zlepšovať ich znalosti, zručnosti a schopnosti tímovej spolupráce. Účastníci si vytvoria tímy po dvoch až štyroch ľuďoch a súťaž začína dvoma časťami teoretických otázok, ktoré účastníci riešia vo svojich workshopoch. Súčasťou teoretických kôl budú aj misie s posilnením povedomia v oblastiach, ako je udržateľnosť, zdravie a bezpečnosť, značka, inovácie a história, ale tiež vytvoria skvelého tímového ducha a zábavu. Najúspešnejšie tímy z teoretických kôl sa kvalifikujú do svetového semifinále, tentokrát digitálnehío s viac ako 180 tímami. Svet sa neustále digitalizuje a digitálnym semifinále VISTA sa pripravujeme na budúcnosť. Z digitálneho semifinále sa 44 tímov kvalifikuje na svetové finále v Göteborgu – sídle Volvo Trucks a Volvo Buses.

VISTA je však oveľa viac ako len súťaž – je to hromadná tréningová akcia.  Cieľom je, aby sme boli lepší v tom, čo robíme každý deň. Počas VISTA si účastníci zdokonaľujú svoje zručnosti, nadväzujú nové priateľstvá a pre mnohých je to zážitok na celý život.

Lepšie zručnosti, lepšie služby, spokojnejší zákazníci
VISTA nie je dôležitá len pre pracovníkov servisného trhu Volvo – má veľký význam pre celú skupinu Volvo Group. Je to spôsob, ako preukázať, že si vážime tvrdú prácu odvedenú v našich servisných dielňach po celom svete, a že investujeme do toho, čo naši zákazníci oceňujú najviac – do prvotriednych služieb.

Pre servisné dielne je VISTA veľmi efektívnym spôsobom motivácie a inšpirácie zamestnancov, či znalostí personálu dielní. To všetko sú výhody, ktoré povedú k zlepšovaniu zákazníckych služieb a zvyšovaniu spokojnosti zákazníkov.

Každý, kto sa zúčastní VISTA, bez ohľadu na to, ako je skúsený alebo kompetentný, sa naučí niečo nové. Celá súťaž je koncipovaná tak, aby vzdelávala a rozvíjala znalosti a zručnosti účastníkov. I keď je VISTA súťaž, nie sú žiadni víťazi ani porazení. Najviac záleží na tom, koľko sa účastníci naučia. 

Ak chcete získať ďalšie informácie, kontaktujte:

Andrea Ondrejíková
Marketing & PR Coordinator, Volvo Group Slovakia, s.r.o.
Mobil: +421 903 220 585
E-mail: andrea.ondrejikova@volvo.com
 

Spoločnosť Volvo Trucks poskytuje kompletné prepravné riešenia pre profesionálnych a náročných partnerov, pričom prináša kompletnú ponuku stredných a ťažkých nákladných vozidiel. Podporu zákazníkom zabezpečuje celosvetová sieť, ktorú tvorí 2 200 predajcov a servisných dielní v 130 krajinách. Nákladné vozidlá Volvo sa montujú v 12 krajinách po celom svete. V roku 2023 bolo na celom svete dodaných približne 145,000 nákladných vozidiel Volvo. Spoločnosť Volvo Trucks je súčasťou skupiny Volvo Group, jedného z popredných svetových výrobcov nákladných vozidiel, autobusov a konštrukčných zariadení, ako aj lodných a priemyselných motorov. Spoločnosť Volvo Group poskytuje tiež finančné a servisné služby. Práca spoločnosti Volvo Trucks je založená na základných hodnotách – kvalita, bezpečnosť a starostlivosť o životné prostredie.