Trucks

V novom videu sa do seba bláznivo zamilujú dve nákladné vozidlá Volvo

Krásne milostné dobrodružstvo medzi dvoma nákladnými vozidlami: toto je nezvyčajný prístup spoločnosti Volvo Trucks, aby poukázala na skvelé jazdné vlastnosti a nízku spotrebu paliva svojho najpredávanejšieho modelu Volvo FH.
V novom videu sa do seba bláznivo zamilujú dve nákladné vozidlá Volvo
V novom videu spoločnosti Volvo Trucks je milostné dobrodružstvo medzi dvoma nákladnými vozidlami znázornením skvelých jazdných vlastností a efektívnej prevádzky modelu Volvo FH so systémom I-Save.

Vodiči nákladných vozidiel často uvádzajú, že spotreba paliva je v priamom protiklade k radosti z riadenia. Jednoduchšie povedané, nemôžete mať oboje naraz. Avšak vďaka inováciám Volvo je to realitou - zameranie na efektívnosť je spojením nízkej spotreby paliva a zábavy za volantom. Práve na to poukazuje najnovší animovaný film Volvo Trucks, v ktorom je vyobrazené milostné dobrodružstvo dvoch nákladných vozidiel Volvo FH.

Film vyzdvihuje produkty, na ktorých je postavený celý balík I-Save pre zníženie spotreby paliva, ako napr. motor s Turbo Compound, systém I-Shift, I-See a I-Torque, ako aj vylepšená aerodynamika – prezentovaná spôsobom, aký ste zatiaľ nikde nevideli. 

Systém I-Save bol zákazníkom predstavený v roku 2019 a hneď od začiatku sa úspešne premietol do predaja vozidiel Volvo Trucks. Uvedené systémy môžu spoločne znížiť spotrebu paliva až o 13 %.*

„Sme veľmi hrdí na systém I-Save a prostredníctvom tohto milostného príbehu chceme k nemu pritiahnuť pozornosť, akú si  zaslúži. Pre našich zákazníkov je I-Save synonymom mimoridane priaznivej spotreby paliva a skvelých jazdných vlastností, pričom väčšina nákladných vozidiel Volvo FH, ktoré dnes predávame, je systémom I-Save vybavená,“ komentuje Peter Franzén, produktový manažér pre motory v spoločnosti Volvo Trucks.

Celé video sa natáčalo v Chorvátsku a všetky fyzické jazdy vozidiel sa uskutočnili za bezpečných podmienok na uzatvorených komunikáciách.


*Oproti hodnotám spotreby paliva pred uvedením systému I-Save v roku 2019.  

 

Pozrite si film

 

LINK na obrázky vo vysokom rozlíšení

Ak chcete získať ďalšie informácie, kontaktujte:

Andrea Ondrejíková
Marketing & PR Coordinator, Volvo Group Slovakia, s.r.o.
Mobil: +421 903 220 585
E-mail: andrea.ondrejikova@volvo.com
 

Spoločnosť Volvo Trucks poskytuje kompletné prepravné riešenia pre profesionálnych a náročných partnerov, pričom prináša kompletnú ponuku stredných a ťažkých nákladných vozidiel. Podporu zákazníkom zabezpečuje celosvetová sieť, ktorú tvorí 2 200 predajcov a servisných dielní v 130 krajinách. Nákladné vozidlá Volvo sa montujú v 12 krajinách po celom svete. V roku 2023 bolo na celom svete dodaných približne 145,000 nákladných vozidiel Volvo. Spoločnosť Volvo Trucks je súčasťou skupiny Volvo Group, jedného z popredných svetových výrobcov nákladných vozidiel, autobusov a konštrukčných zariadení, ako aj lodných a priemyselných motorov. Spoločnosť Volvo Group poskytuje tiež finančné a servisné služby. Práca spoločnosti Volvo Trucks je založená na základných hodnotách – kvalita, bezpečnosť a starostlivosť o životné prostredie.