Trucks

Značka Volvo Trucks obhájila prestížne ocenenie Business Superbrands už po šiestykrát

Komisia expertov Brand Council, programu Slovak Superbrands udelila značke Volvo Trucks cenu Slovak Business Superbrands Award 2023, ktorú obhájila už po šiestykrát.
Certifikat Superbrands 2023_Volvo Trucks

Značka Volvo sa tak zaradila do elitnej skupiny, ktorá predstavuje vzor úspešného rozvoja a neustáleho zvyšovania hodnôt. Ocenenie Superbrands je potvrdením kvality a utvrdením pre zákazníkov pri ich každodenných rozhodnutiach.

Pečať Superbrands sa za viac ako 10 rokov stala na slovenskom trhu synonymom pre značky so špecifickým postavením, vynikajúcim renomé a jedinečným produktom. Spoločnosti sa do výberu Superbrands nenominujú a nedá sa do neho prihlásiť.

V úvodnej fáze výberového procesu totiž organizátori pracujú so zoznamom všetkých u nás pôsobiacich značiek. V ďalšom kroku sa jednotlivé spoločnosti filtrujú podľa obchodných výsledkov, ktoré dodáva spoločnosť Dun & Bradstreet. Nasleduje prieskum verejnej mienky zabezpečovaný spoločnosťou INCOMIND, v ktorom respondenti zúžia výber najlepších značiek. Posledným krokom vstupuje do výberu odborná porota Brand Council zložená z najuznávanejších odborníkov v oblasti biznisu, komunikácie, marketingu a médií, a tí hodnotia značky podľa vopred definovaných kritérií, akými sú známosť, budovanie značky, inovácie či prestíž.

"Pečať Superbrands sme získali už viackrát a veľmi si vážime, že naši zákazníci a obchodní partneri veria v naše špičkové produkty a považujú nás za stabilného obchodného partnera. Uvedomujeme si, že v tomto úsilí musíme pokračovať aj naďalej a našim zákazníkom prinášať pokrokové riešenia, vďaka ktorým budú na prepravnom trhu konkurencieschopnejší. Toto ocenenie v neposlednom rade patrí aj celému tímu Volvo Group Slovakia, ktorý sa každý deň snaží napĺňať očakávania našich zákazníkov. Pretože úspech našich zákazníkov je aj naším úspechom," povedal Ing. Leonard Toček, generálny riaditeľ Volvo Group Slovakia.

Ak chcete získať ďalšie informácie, kontaktujte:

Andrea Ondrejíková
Marketing & PR Coordinator, Volvo Group Slovakia, s.r.o.
Mobil: +421 903 220 585
E-mail: andrea.ondrejikova@volvo.com
 

Spoločnosť Volvo Trucks poskytuje kompletné prepravné riešenia pre profesionálnych a náročných partnerov, pričom prináša kompletnú ponuku stredných a ťažkých nákladných vozidiel. Podporu zákazníkom zabezpečuje celosvetová sieť, ktorú tvorí 2 200 predajcov a servisných dielní v 130 krajinách. Nákladné vozidlá Volvo sa montujú v 12 krajinách po celom svete. V roku 2023 bolo na celom svete dodaných približne 145,000 nákladných vozidiel Volvo. Spoločnosť Volvo Trucks je súčasťou skupiny Volvo Group, jedného z popredných svetových výrobcov nákladných vozidiel, autobusov a konštrukčných zariadení, ako aj lodných a priemyselných motorov. Spoločnosť Volvo Group poskytuje tiež finančné a servisné služby. Práca spoločnosti Volvo Trucks je založená na základných hodnotách – kvalita, bezpečnosť a starostlivosť o životné prostredie.